Awards Voeding & Gezondheid 2016

Beste Project 2016

Heeft u een project, campagne of product ontwikkeld dat bijdraagt tot een betere gezondheid van onze bevolking? Dan maakt u kans om de winnaar te worden van de "Award Voeding & Gezondheid - Beste Project 2016", verkozen door de voedingsspecialisten van Belgiƫ die deelnemen aan het 19de Voedings- en Gezondheidscongres.

Drie genomineerde bedrijven of organisaties kunnen tijdens het congres hun project voorstellen aan het publiek. De deelnemers aan het congres zullen de uiteindelijke winnaar van de "Award Voeding & Gezondheid - Beste Project 2016" verkiezen.

download het deelnameformulier
download het reglement

Beste Product 2016

Heeft u een product ontwikkeld dat bijdraagt tot een betere gezondheid van onze bevolking? Dan maakt u kans om de winnaar te worden van de "Award Voeding & Gezondheid - Beste Product 2016", verkozen door de voedingsspecialisten van Belgiƫ die deelnemen aan het 19de Voedings- en Gezondheidscongres.

De genomineerde bedrijven of organisaties kunnen tijdens het congres hun project voorstellen aan het publiek. De deelnemers aan het congres zullen de uiteindelijke winnaar van de "Award Voeding & Gezondheid - Beste Product 2016" verkiezen.

download het deelnameformulier
download het reglement